Terug naar marktplaats overzicht

The Eagles Tribute Band

Naam aanbieder/vraagsteller
D.M.P Productions
Soort dienst / product
Theater Concert
Prijsindicatie
€2150
Omschrijving

THE EAGLES TRIBUTE BAND

Een gegarandeerde professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een uitgekiend repertoire voor uw evenement

NEDERLANDS ENIGE ECHTE ‘COVER’-BAND VAN DE LEGENDARISCHE WERELDGROEP THE EAGLES…

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock- bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een “hell of a Band”. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van de Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen-en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute-band van de Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra topzangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een CD met Eagles nummers opgenomen met als titel “Talking to the Moon”. Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje.

WAT DE TOEGEVOEGDE ZANGERS BETREFT:

Wim v.d. Vliert, een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond.
Jan Buis: Toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de “groten der aarde”. Het meewerken in de Eagles Tribute band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten. Door deze top-band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers ( V.d. Vliert- Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het Podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel KWALITEIT. Dit wordt echt genieten !.

Sinds 2 november 2004 was het zo ver, Leon Priest van de band Desperado zet een show in elkaar voor het jaarlijkse festival “De Starriders Show” te kaatsheuvel, dat jaarlijks zo’n 2000 bezoekers trekt. (The Eagles Tribute) Dit blijkt bij het publiek zo goed aan te slaan dat een vervolg niet uit kon blijven.Een band van 8 personen werd door hem geformeerd (inclusief 3 top zangers uit de Nederlandse Country en pop scene.)

Songs als :

 • Hotel California
 • Lying eyes
 • Peacefull easy feeling
 • Get over it
 • Love will keep us alive
 • Desperado
 • New Kid In Town
 • Talking to the moon
 • In The long Run
 • The girl from yesterday
 • Tequila Sunrise
 • Life in the fast lane

ONDER ANDERE DEZE NUMMERS, ZULLEN ZEER ZEKER DE REVUE PASSEREN.

Met deze anderhalf uur of 2 x 50 min durende show, zullen uw oren gespitst zijn en kunt u genieten van de top hits van The Eagles. Mooie solo’s, harmonieën en zangpartijen zullen te horen zijn, waar The Eagles ook om bekend staan. U zult er versteld van staan hoe goed deze Nederlandse muzikanten de muziek van The Eagles benaderen. Op 12 Aug waren ze te zien op het grootste country Festival van Nederland ( floralia Festival 6000 bezoekers ) en op 5 Juni Feesttent te Bornebroek. ( 3000 Bezoekers ) Brugge 5.000 duizend bezoekers Almere Hoofdpodium 10.000 bezoekers, een band die het grote publiek aan kan.
De Cd Talking to the moon is klaar, en te bestellen via de site

DE BAND

Grand piano, Keboards band leider :
Leon Priest speelt in vele bands als Djeff / Desperado / Begeleiden al meer als (40 Naschvill ) artiesten uit USA (ontwerper van de Eagles Tribute band ).
Drums:
Lars Beuving
Gitaar:
Johan Hakkens speelt in Desperado begeleiden ook vele artiesten uit USA
Frank Schurgers.
Bas:
Xander de Buvelot
Zangers:
Wim van de Vliert van de Band C.O.D ook de band band waar Ilse de Lange haar start maakte.
Jan Buis 12 jaar zanger/Git bij Andre Hazes en vele bekende artiesten.
Humphrey Wenas:
band Desperado

GELUID EN LICHT

D.M.P Productions

D.M.P Productions
Contact

D.M.P Productions

Johan frisostraat 14

5161 HW

Sprang Capelle

Leon Priest

E leon.piano@home.nl
M 0622510598Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.