Terug naar marktplaats overzicht

Radomir Vasiljevic and his Balkan Orchestra

Naam aanbieder/vraagsteller
Neeltje de Vries
Soort dienst / product
Balkan orkest met danseres
Prijsindicatie
2000
Omschrijving

Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra

De optredens van Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra balanceren tussen een luisterconcert en een Balkanfeest. De luisteraar wordt meegenomen op een spannende muzikale reis, waar nostalgische gipsy ballads en aanstekelijke dansnummers in een rap tempo worden afgewisseld.

RADOMIR VASILJEVIĆ is een klassieke gitarist afgestudeerd aan het Conservatorium van Belgrado waar hij zijn bachelor en master opleiding heeft afgerond. Radomir Vasiljević is met tal van internationale prijzen bekroond. Naast klassieke gitaar is hij ook actief in het maken van Balkan muziek. Hij heeft zijn eigen Balkan Orkest waarmee hij muziek speelt die typisch is voor Balkan landen. Meer erover: www.radomirvasiljevic.com https: www.balkanorchestra.com

Radomir Vasiljević – Gitarist, zang en band leider
Sergej Kreso – Percussie
Marc Bongers – Klarinettist
Roger Moreno – Accordeon
Bart Koenders – Contrabas
Mark Bongers – Klarinettist

Bizerka Kreso — Dans

Aliana Popovic – Zangeres

Neeltje de Vries
Contact

Neeltje de Vries

Houbeneindstr13
6151CP Munstergeleen

Neeltje de Vries

E neeltjecornelia@gmail.com
M +31614546914Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.