Terug naar marktplaats overzicht

Planning, marketing & ticketing in één

Naam aanbieder/vraagsteller
Stager
Soort dienst / product
Alles-in-één systeem voor planning, marketing en ticketing
Prijsindicatie
Afh. van o.a. aantal online tickets
Omschrijving

Het Zuiderpark theater in Den Haag was één van onze eerste klanten en recent zijn ook de openluchttheaters Lochem, Eibergen en Mariahout gebruik gaan maken van Stager. Waarom? Dat kunnen jullie het beste aan jullie collega-openluchttheaters vragen natuurlijk!

Volgens ons past de manier waarop openlucht theaters georganiseerd zijn prima bij Stager. We bieden één omgeving waarin een heel team van vaak vrijwilligers samen kunt werken aan de voorbereiding van evenementen. Je plant je productie en je personeel in Stager, je verstuurt je mailings en update je website vanuit Stager en daarnaast verkoop je ook je tickets uit hetzelfde systeem. Daarbij hebben we handige functies voor gasten en leden / donateurs die met voorrang of korting kaarten kunnen kopen.

Zitten jullie in je maag met allemaal losse systeempjes en Excel bestanden, is er weinig overzicht en veel op en neer ge-email om alles gesmeerd te laten verlopen en verliezen jullie veel tijd aan onnodige repetitieve handelingen, neem dan contact met ons op via onze contactgegevens.

Stager
Contact

Stager

Zomerhofstraat 82
3032 CM
Rotterdam

E info@stager.nl
M 010-8208722Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.