Terug naar marktplaats overzicht

Ovatic Planning, Ticketing & Marketing Platform

Naam aanbieder/vraagsteller
LVP Reserveringssystemen
Soort dienst / product
Planning, ticketing & marketing platform
Prijsindicatie
Zie ovatic.nl
Omschrijving

Ovatic is het planning, ticketing & marketing platform van LVP Reserveringssystemen. Het is een alles-in-één pakket waarmee je het complete proces voor je evenementen organiseert. Je regelt hiermee de planning, verhuur, programmering, promotie, analyses en verkoop van tickets.

Ovatic is ontwikkeld voor theaters, bioscopen, poppodia, festivals, evenement organisatoren, musea en congrescentra. Voor elk van deze branches wordt Ovatic geconfigureerd om optimaal te voldoen aan de specifieke kenmerken en koppelingen in die branche.

Ovatic is bij uitstek geschikt voor moderne en multifunctionele organisaties die verhuur, kaartverkoop, artikelverkoop en horeca combineren. Geoptimaliseerd voor touchscreen, dus ook eenvoudig te gebruiken voor organisaties met veel vrijwilligers.

LVP Reserveringssystemen
Contact

LVP Reserveringssystemen

—————————————————————
LVP Reserveringssystemen B.V.
Heemraadssingel 32
3021 DB Rotterdam

Ovatic

E info@ovatic.nl
M 010-4255077Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.