Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Van Santen - Jeugdtheater
Naam voorstelling
Zo doen dieren
Soort dienst / product
Familievoorstelling 3+
Prijsindicatie
Euro 950, = excl. reiskosten en 9% btw
Doelgroep
3 t/m 8 jaar met (groot)ouders
Duur
50 minuten
Speelperiode
t/m december 2024
PDF
Omschrijving

Zo doen dieren is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen fonkelnieuwe liedjes de revue laat passeren. Liedjes over dieren, hun streken en wat ze zoal meemaken.

Een greep uit het repertoire: Geen idee wat ik voor vogel ben – Konijntje wil een knuf  – Ik ben een scharrelaar – Tel eerst tot tien – Kunstenaar – Vis zijn – Kip zonder kop – Zo doen dieren – Spinnetje – Vlieg op, dikke bromvlieg! – Molletje.

Thema’s zijn: je mag zijn wie je bent, opzoek naar jezelf, ontdekken wie je bent, iedereen is uniek, je bent op zijn mooist als je jezelf bent.

Theater Van Santen staat bekend om zijn verhalende manier van muziek brengen. Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel en meezingen is onvermijdelijk.
Geschikt voort 3 t/m 8 jaar * speelduur 50 minuten. Er zijn cd’s beschikbaar op thuis te oefenen en kosten euro 10, = per stuk excl. 2 euro verzendkosten.

Een impressie van de voorstelling vind je hier: https://youtu.be/Dg0cYyIbVDI

Beeld
Theater Van Santen - Jeugdtheater
Contact

Theater Van Santen - Jeugdtheater

G.B. de Vroomenstraat 2
2172 SN Sassenheim

John van Santen
M 06 – 25 14 33 23

 

Theater Van Santen - Jeugdtheater

E info@theatervansanten.nl
M 06 25 14 33 23Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.