Terug naar marktplaats overzicht

Zelf online tickets verkopen

Naam aanbieder/vraagsteller
Flextickets
Prijsindicatie
1 euro per boeking
Duur
0
Omschrijving

Zelf eenvoudig en online tickets verkopen? Flextickets hanteert slechts een vergoeding per boeking en niet per ticket. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn daarom in de bijna alle gevallen goedkoper dan alle andere ticketshop aanbieders.

De voordelen van Flextickets op een rij:
– Goedkoopste systeem van Nederland!
– Directe uitbetaling!
– Persoonlijk contact
– Eigen look and feel ticketpagina
– Gratis iOS en Android scan app
– Toegang tot dashboard met statistieken

Flextickets
Contact

Flextickets

Flextickets Engbergseweg 2 7081 AB Gendringen Telefoon: 0315-745945 E-mail: info@flextickets.nl Website: www.flextickets.nl

FlexticketsWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.