Terug naar marktplaats overzicht

Young Ones Forever – Een eerbetoon aan Cliff Richard & The Shadows

Naam aanbieder/vraagsteller
Young Ones Forever
Naam voorstelling
Een eerbetoon aan Cliff Richard & The Shadows
Soort dienst / product
Optreden/Concert
Prijsindicatie
In overleg
Doelgroep
Iedereen die de muziek van de Sixties een warm hart toedraagt
Duur
2 à 3 uur
Speelperiode
Gehele jaar
Omschrijving

(Young Ones Forever, last update 5/6/2023)

Young Ones Forever – Een Cliff Richard & The Shadows Tribute is een middag- of avondvullend optreden/concert. Young Ones Forever brengt de authentieke Cliff Richard & The Shadows sound van de jaren zestig weer tot leven! Deze band wordt steeds meer bekend, hebben recent op de 69e Shadows Convention in Berkel-Enschot opgetreden en staan in oktober op de “Rock around the jukebox” beurs in Rosmalen. De band speelt ook andere jaren ’60 muziek zoals o.a. Buddy Holly, Elvis Presley, The Ryders en The Ventures.

 

Hank Marvin, The Shadows en Cliff Richard, wie kent ze niet?

De muziek van The Shadows is herkenbaar voor de “oudere jongeren” onder ons, denk eens aan Apache of Wonderful Land bijvoorbeeld, maar ook nummers als Living doll en Summer Holiday met Cliff Richard. De laatste jaren interesseren ook steeds meer jongeren zich voor deze stroming van deze muziek.

 

Wat kunt je verwachten?

Young Ones Forever staat garant voor een avond of middag genieten, ont-moeten, dansen op en luisteren naar, de muziek die zo dicht mogelijk tegen die van de originele artiesten aanzit omdat ze gebruik maken van de apparatuur van toen. Instrumentale- en zangnummers wisselen elkaar af. Young Ones Forever schept een ambiance waarin je je terug waant in de tijd. Benieuwd wat ze allemaal spelen? Check dan ons Youtubekanaal hier.

Young Ones Forever heeft zijn eigen apparatuur (instrumenten, versterkers, Mixers, zanginstallatie e.d.).

 

Young Ones Forever – Een eerbetoon aan Cliff Richard & The Shadows, een optreden om van te genieten!

Young Ones Forever
Contact

Young Ones Forever

 

Willem de Jonge

M 06-28558172

E info@youngonesforever.nl

 

Website

www.youngonesforever.nl

 

YOUTUBE-Kanaal

Young Ones Forever – YouTube

 

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.