Terug naar marktplaats overzicht

Young Ones Forever – Een Cliff Richard & The Shadows Tribute

Naam aanbieder/vraagsteller
Young Ones Forever
Naam voorstelling
Een Cliff Richard & The Shadows tribute
Soort dienst / product
Optreden/Concert
Prijsindicatie
In overleg
Doelgroep
Iedereen
Duur
2 tot 3 uur
Speelperiode
Gehele jaar
Omschrijving

Young Ones Forever is een 6-koppige band die de Cliff Richard & The Shadows authentieke sound zo goed mogelijk probeert te benaderen. Tevens maakt de band wat kleine uitstapjes naar andere jaren 60 muziek zoals o.a. Buddy Holly, Elvis Presley, The Ryders en The Ventures.

 

Het lot heeft de bandleden nog niet heel lang geleden bij elkaar gebracht en het is alsof ze al jaren met elkaar spelen en omgaan. Deze bijzonderheid is terug te horen en zien in hun samenspel.

 

De band heet Young Ones Forever, omdat muziek maken hen jong van geest houdt. Hun goal is iedereen te laten genieten van de muziek van Cliff Richard & The Shadows, het genre dat hen als band verbindt. Op de eerste plaats staat natuurlijk vooral het plezier dat ze hebben als ze met elkaar optreden en oefenen. En als het publiek er van geniet is hun dag helemaal goed.

 

Ze staan garant voor een avond of middag genieten van de muziek die zo dicht mogelijk tegen de originele artiesten aanzit. Benieuwd hoe ze klinken? Kijk dan even hier.

Young Ones Forever
Contact

Young Ones Forever

 

Willem de Jonge

M 06-28558172

E info@youngonesforever.nl

 

Website

www.youngonesforever.nl

 

 

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.