Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
Amboula (6+)
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
vanaf € 550,- uitkoop
Doelgroep
6+
Duur
45
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Winnaar van de Café Theater Festival publieksprijs.

Amboula is een gevoelige en grappige familievoorstelling over een man die alleen is en nieuwe vrienden zoekt om zijn verjaardagsfeestje mee te vieren. Amboula is Tunesisch voor ‘ballon’: feestelijk, maar ook gevoelig.

Achref is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt.

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.