Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Dept.
Naam voorstelling
No Time
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
3400
Doelgroep
Divers
Duur
100
Speelperiode
Zomer 2019
PDF
Omschrijving

Wel, anno 2019 heeft de Wild Romance the best of both worlds aan boord: Dany én David. Hun frontman is Edgar Koelemeijer, de toetsenist is Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan ’t Hoen (drums).
Ze hebben dit jaar een nieuw album opgenomen, getiteld: No Time. ‘No Time’ rockt, ‘No Time’ rollt en ‘No Time ‘raakt je in hart en onderbuik!
Kortom : Wild Romance is ready to rock en komen heel graag bij jullie live on stage met alle New Songs & natuurlijk ook al die legendarische Herman Brood hits.

Theater Dept.
Contact

Theater Dept.

Theater Dept. / Music Dept. 
Kees Verdaasdonk 
T 06-2704 6409 
kees@musicdept.nl 

Theater Dept.Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.