Naam aanbieder/vraagsteller
Meatballl & vd Camp Circustheater
Naam voorstelling
Vreemde Gasten
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
€790, plus reiskosten en 6% btw
Doelgroep
alle leeftijden
Duur
55
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Ze komen uit een ver land met hun hele hebben en houwen bij u op visite en…. ze nemen hun witte olifant Annibal mee.

Pavlof en Janosh, broers, de laatste twee rondtrekkende circusartiesten van het befaamde Cirkia Bohemia. Ze toeren door heel Europa en omstreken met hun olifant en overal zetten ze het circus op. Door hun rondzwerven is het duo een beetje vreemd geworden en dat kan behoorlijk uit de hand lopen. Kijk uit! Mogen ze bij u hun tent opslaan, of gooit u ze er uit?

Cirkia Bohemia, niet-normaal circustheater van de bovenste plank!

Plus, na de voorstelling, en kijk niet vreemd op als u dan niet meer te stoppen bent, het “Doe-maar-mee-Circus”!

Meatballl & vd Camp Circustheater
Contact

Meatballl & vd Camp Circustheater

E info@meatball-vandecamp.nl

Piet van de Camp | M 06-2338 6913

Janpier Knaapen | M 06-1222 7019

Meatballl & vd Camp CircustheaterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.