Terug naar marktplaats overzicht

Vlieg op, dikke bromvlieg!

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Van Santen - Jeugdtheater
Naam voorstelling
Vlieg op, dikke bromvlieg!
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
Euro 950,= excl. reiskosten en 9% btw
Doelgroep
Familievoorstelling 3+
Duur
50
Speelperiode
t/m december 2024
PDF
Omschrijving

Vlieg op, dikke bromvlieg! is een muzikale vertelvoorstelling van Theater Van Santen naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen. In Vlieg op, dikke bromvlieg! maak je kennis met een uiterst vervelende bromvlieg die voor veel paniek en onrust zorgt. Een aanstekelijke, muzikale en humorvolle vertel- en meedoe voorstelling met een levensgroot boek als decor. Zing mee met bekende liedjes en luister naar nieuwe versjes en liedjes door personages uit het prentenboek die tot leven komen, zoals Het Melkmeisje van Johannes Vermeer.

Vlieg op, dikke bromvlieg! van Loes Riphagen is een prentenboek met een onuitputtelijke verbeeldingskracht! Het boek zit vol subtiele grapjes, die het ook voor grote mensen boeiend maken. Diezelfde humor kenmerkt ook de jeugdtheatervoorstellingen van Theater Van Santen. Daarom is dit bruisende prentenboek een geweldige inspiratiebron voor deze energieke, poëtische en vrolijke voorstelling. Versjes, vertelling en livemuziek en zang zijn de ingrediënten voor Vlieg op, dikke bromvlieg!

Kinderen mogen niet alleen kijken en luisteren, maar ook ervaren. Ze krijgen meerdere malen de kans om op het toneel mee te spelen. Een voorstelling met een werkelijk verpletterend einde!

Klik hier voor een video impressie.

       

Theater Van Santen - Jeugdtheater
Contact

Theater Van Santen - Jeugdtheater

G.B. de Vroomenstraat 2
2172 SN Sassenheim

John van Santen
M 06 – 25 14 33 23

 

Theater Van Santen - Jeugdtheater

E info@theatervansanten.nl
M 06 25 14 33 23



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.