Naam aanbieder/vraagsteller
Theater De Lachende zon
Naam voorstelling
Vies Liesje
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
Kinderen tussen de 4 en 11
Duur
50
Speelperiode
zomer 2014 /2015
Omschrijving

Vies Liesje

Zonder Vies Liesje hadden we deze voorstelling die bol staat van de ondeugendheden niet kunnen maken. We zullen het publiek van tevoren waarschuwen géén voorbeeld te nemen aan deze kattenkwaad top tien. Als uw kind na het zien van de voorstelling wat verwilderd terugkomt, dan kunnen wij daar helaas geen verantwoording voor nemen.

Maar er is meer, ook de liedjes Sloddervis, Rock en Roll, Beestachtig Vrolijk en Mamma Mien zullen wij samen met  het publiek enthousiast gaan zingen. Smeer je keel en wees niet bang om vals te zingen of uit de maat te swingen bij deze vrolijke muziekvoorstelling.

Deze muzikale, interactieve voorstelling wordt gespeeld door Elco van Alphen (zang, poppen, gitaar, uke) Margo Lötters (zang, poppen accordeon en percussie), Lucas Beukers (bas)

De voorstelling is een opvolger van de ‘De Vieze Gasten’ die we gespeeld hebben op een behoorlijk aantal festivals, in openluchttheaters en kleine zalen! Het is een familievoorstelling en erg leuk voor kinderen vanaf 4 jaar!

 

Theater De Lachende zon
Contact

Theater De Lachende zon

Theater De Lachende Zon

Keizershof 505

5403BE Uden

0413-253984

info@delachendezon.nl 

Theater De Lachende zonWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.