Terug naar marktplaats overzicht

Verrukkelijke Vuilnismannen

Naam aanbieder/vraagsteller
Meatballl & vd Camp Circustheater
Naam voorstelling
Verrukkelijke Vuilnismannen
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
€ 790, plus reiskosten en 6% btw
Doelgroep
alle leeftijden
Duur
50
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Ko & Lou, twee rasechte Utrechtse circusartiesten, brengen in deze voorstelling een Ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! De man die net zo belangrijk is als de dokter, de psychiater en de motorcoureur: De Vuilnisman.

Onder het motto: “De vuilnisman die alles kan!” presenteren Ko & Lou u een cascade van vervaarlijke salto’s, de sterke man-op-man Acro-Kliko Truc en verbazen zij u met hun vuilnismannensouplesse. Ze jongleren met vuilniszakken en “petflessen”, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden. Onder het mom van “samen bouwen en veilig stapelen” maken ze van en met het publiek een menselijk piramide.

Een komisch milieutheaterspektakel over: Wees trots op de plek waar je woont en maak er iets moois van. Ere wie ere toekomt! Zo geeft dit circusvariétéduo een geheel nieuwe betekenis aan afval en recycling. Een zomerse circus- en vuilnisact ook voor in de wintermaanden!

Meatballl & vd Camp Circustheater
Contact

Meatballl & vd Camp Circustheater

E info@meatball-vandecamp.nl

Piet van de Camp | M 06-2338 6913

Janpier Knaapen | M 06-1222 7019

Meatballl & vd Camp CircustheaterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.