Naam aanbieder/vraagsteller
Het Theaterimpresariaat/Monkeyman
Naam voorstelling
Trikosis
Soort dienst / product
Muziektheater
Prijsindicatie
1500
Doelgroep
10-90
Duur
90
Speelperiode
Hele seizoen
Omschrijving

Trikosis
Trikosis is een echte feestband die zich laat inspireren door traditionele Europese en Noord-Afrikaanse muziek uit met name de Balkan en klezmercultuur, maar ook uit bijvoorbeeld Italië, Marokko en Turkije. De band speelt een combinatie van eigen werk en eigen arrangementen van traditionele muziek met als rode draad de voetjes van de vloer krijgen met een vleugje punk en clownerie. Dit doen we vooral met een hoge dosis energie en humor op het podium.
Trikosis speelt al bijna 10 jaar in wisselende bezettingen en heeft veel ervaring opgedaan op diverse podia in binnen- en buitenland. Een aantal hiervan zijn Paradiso Amsterdam (NL), Crane Lane Theater Cork (IE), Fusion Festival (DU) en Ferrara Buskerfestival (IT). Trikosis doet het goed op eigenlijk alle plekken waar gedanst en gefeest moet worden. Check out the videos.

Het Theaterimpresariaat/Monkeyman
Contact

Het Theaterimpresariaat/Monkeyman

Monkeyman, Hutten 2, 5571 VG Bergeijk

E info@monkeyman.nl
M 0497-540054Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.