Terug naar marktplaats overzicht

Toneelvereniging de Speledonckers presenteert: Jungleboek

Naam aanbieder/vraagsteller
Toneelvereniging de Speledonckers
Naam voorstelling
Jungleboek
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
€7,-
Doelgroep
Jeugdvoorstelling
Duur
2
Speelperiode
Mei
PDF
Omschrijving

Machua en Nila zijn dolgelukkig met hun pasgeboren dochtertje, maar wanneer een gierige zakenman in het dorp aankomt, spat hun vredige bestaan uiteen! Het kindje wordt ontvoerd en diep in de jungle achtergelaten. De wolvenfamilie besluit het mensenkind Mowgli te adopteren, maar hier zijn niet alle jungledieren het mee eens. Baloo de Beer en Bagheera de Panter beschermen Mowgli en leren haar de wetten van de jungle. Als Mowgli door Baloo en Bagheera in de jungle wordt achtergelaten om te leren jagen, komt ze voor grote uitdagingen te staan. Ondertussen gaan de stedelingen op zoek naar schatten die diep in de jungle verborgen zijn. Er ontstaat spanning tussen de mensen en de dieren in de jungle. Mowgli komt daar tussenin te staan… Hoe zal dit aflopen? Regie: Lars van Asten Productieleiding: Nikki Maas & Tim Van Dongen

Toneelvereniging de Speledonckers
Contact

Toneelvereniging de Speledonckers

www.speledonckers.nl Karin Koolen PR&Communicatie 0639124342 karin.koolen@outlook.com

Toneelvereniging de SpeledonckersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.