Terug naar marktplaats overzicht

Tijl Damen Speelt Met Publiek – kinder-/familievoorstelling

Naam aanbieder/vraagsteller
Tijl Damen - Interactief Muziektheater
Naam voorstelling
Tijl Damen Speelt Met Publiek
Soort dienst / product
Kindervoorstelling / Familievoorstelling
Prijsindicatie
650,- / 850,-
Doelgroep
Kinderen / Families
Duur
1 x 50 min. of 2 x 30 min.
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Afwisselende, energieke show met aanstekelijke liedjes, live muziek, humoristische acts en ontzettend veel interactie met het publiek.
Tijdens deze muzikale familievoorstelling grijpt Tijl zijn publiek bij de kladden om ze pas los te laten na de echo van het laatste slotakkoord.
Met ruim 300 voorstellingen per jaar is Tijl Damen een bekende verschijning op tal van festivals, evenementen, scholen en theaters.

“Tijl neemt enorm veel muziekinstrumenten mee en krijgt het hele publiek mee! We hebben genoten en willen een volgende keer afsluiten met deze show, want het was een groot feest! Dank voor je komst Tijl!”

Goois Openluchttheater, Eemnes

Afwisselende Familievoorstelling

Een greep uit de bouwstenen van deze dynamische familievoorstelling: Van een dirigent die de muziek maar niet stil krijgt tot een onbedoelde stripact, een onsmakelijke zoektocht naar de werking van een microfoon, maar ook militaire discipline, ongehoorzaam publiek, een feestelijke leerstrategie en frustratie om een baliebel. Aanstekelijke liedjes en komische acts wisselen elkaar in hoog tempo af.

Herkenbaarheid en hilariteit gaan in deze voorstelling hand in hand met muzikaliteit. Daarbij bespeelt Tijl niet enkel tal van instrumenten, maar vooral zijn publiek…

Deze familievoorstelling / kindervoorstelling is bijzonder geschikt voor openluchttheater, theaterfestival, evenement, kinderfestival en basisschool. Tijl Damen speelde eerder al met ontzettend veel plezier in het Goois Openluchttheater, De Goffert en in het Openluchttheater Nijverdal.

“Tijdens de opening van ons kindcentrum heeft Tijl 2 fantastische voorstellingen gegeven, waarbij het hem lukte om 450 kinderen van begin tot eind muzikaal te boeien en mee te laten doen. Het enthousiasme spatte bij zowel groot als klein er vanaf. Daarnaast is Tijl zelf een prettige persoonlijkheid met kijk op kinderen en ……muziek!”
Kindcentrum De Spil, Arnhem

Praktische informatie

– Lengte voorstelling 50 minuten, maar meerdere sets van bijv. 30 min. zijn ook mogelijk.
– Geen reiskosten, alles inclusief.
– Tijl Damen beschikt over eigen licht/geluid tot een publiek van ca. 400 pers., maar kan ook inprikken op aanwezige installatie.

Familievoorstelling Tijl Damen Speelt Met Publiek

Familievoorstelling - Tijl Damen Speelt Met Publiek - Interactieve kindervoorstelling

Familievoorstelling / Kindervoorstelling van Tijl Damen in De Goffert Openluchttheater Nijmegen

 

 


In de pers:

Lees het artikel ‘De onvoorstelbare energie van muzikant Tijl Damen’ ( Algemeen Dagblad, 14-08-2021)

 

Voorstelling op maat:

Bent u op zoek naar een voorstelling over een specifiek onderwerp/thema? Tijl denkt graag met u mee. Neem gerust contact op!

 

Over Tijl Damen:

Al ruim 12 jaar reist Tijl kriskras door Nederland en Vlaanderen met zijn energieke theatervoorstellingen vol muziek, humor en interactie. Hij speelt bijvoorbeeld op scholen en festivals, theaters en evenementen. Telkens weet hij jong en oud mee te slepen met aanstekelijke liedjes, grappige acts en veel interactie met zijn publiek.
Met ruim 300 voorstellingen per jaar is Tijl Damen een veelgevraagd artiest.

 Bekijk de trailer van Tijl Damen | Interactief Kindertheater:

Tijl Damen - Interactief Muziektheater
Contact

Tijl Damen - Interactief Muziektheater

Tijl Damen

E info@tijldamen.com
M 0620160909Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.