Terug naar marktplaats overzicht

the woodstock tribute band

Naam aanbieder/vraagsteller
the woodstock tribute band
Naam voorstelling
love, peace and happines
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
2000 euro all in, ex reiskosten.
Doelgroep
Alle leeftijden
Duur
0
Speelperiode
n.o.t.k.
Omschrijving

De woodstock tribute band is een 8 mans formatie die het overgrote deel van het woodstock repertoire live ten gehore brengt.

En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het ‘origineel’ nauwelijks te horen is. En dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van, onder andere, Janis Joplin, Santana, The Who, The band en vele anderen op een hoof niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van nederland zijn.

Zij brengen het publiek terug naar de flower power, met love peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creèren worden in heel Nederland geroemd.

the woodstock tribute band
Contact

the woodstock tribute band

Fransceelen@hetnet.nl

06-13214184

bgg;0412-482427 

the woodstock tribute bandWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.