Terug naar marktplaats overzicht

The Wheel of Comedy (tryout)

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
The Wheel of Comedy (tryout)
Soort dienst / product
Comedy
Prijsindicatie
Garantiesom € 1250,- met partageverdeling 75/25 en afrekenprijs € 15,-
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

The Wheel of Comedy is een uniek standup-comedy concept voor in de Nederlandse theaters! Gewapend met een rad met onderwerpen gaat MC Bram Martens naar het theater en neemt 2 professionele comédians en een comedy talent mee.

The Wheel of Comedy… een show vol verrassingen en unieke bits, omdat het rad bepaalt waar de comédian het over zal moeten hebben. En het leukste van alles is, dat er ook een aantal blanco plekken op het rad zijn, die door het publiek mee ingevuld mogen worden. Op het puntje van de stoelen en lachen geblazen!

Promo: https://youtu.be/LTxYZfucZJ4

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.