Terug naar marktplaats overzicht

The Phat Cool Bigband

Naam aanbieder/vraagsteller
Rob Strick
Prijsindicatie
1000 euro ex PA
Duur
0
PDF
Omschrijving

Het voortdurend wisselende repertoire The Phat Cool Bigband (sinds 2011) bestaat momenteel uit spannend geïnterpreteerde, erg lekkere stukken van oa. Snarky Puppy, Elektro de Luxe,NCC en New Generation Bigband.
De band werkt onder muzikale leiding van componist en pianist Philipp Ruettgers die met zijn KAMA Quartet momenteel met de Nederlandse percussie legende ‘Nippy Noya’,door Duitsland tourt én met zijn eigen superbe Phil’s Music Laboratory,op grote festivals als het North Sea Festival en Jazz in Duketown een regelmatige gast is.
We zijn als PCBB dan ook gezegend met zijn waanzinnige pianospel én bijzondere muzikale aanpak, die de band opstuwt naar onvergetelijke grote hoogtes !!! De band werkt tevens als een kweekvijver voor jong talent, door de hele band heen zitten getalenteerde,bijna afgestudeerde ‘jonge honden’ van het Arnhemse Artez conservatorium.
Dus…; The PCBB is een intens funky, baggervet groovende én dansbare bigband met als hoofddoel; het voortzetten van de bigband traditie maar dan wel in een super hip ‘Phat en Cool’ jasje !!!

Rob Strick
Contact

Rob Strick

Rob Strick
E rob.strick@outlook.com
M 06-4041 7452
T 026-364 3360

Rob StrickWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.