Terug naar marktplaats overzicht

The Eagles Legacy – Authentieke Eagles Tribute

Naam aanbieder/vraagsteller
The Eagles Legacy
Naam voorstelling
The Story of the Eagles Live
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
2300-3000
Doelgroep
Muziekliefhebbers van Westcoast muziek
Duur
120
Speelperiode
2 x 60 minuten, 1 x 120 minuten, etc
PDF
Omschrijving

The Eagles Legacy

Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California?
De muziek van The Eagles heeft door de decennia heen bewezen van alle tijden te zijn, en nu is de kans om deze legendarische muziek live en op authentieke wijze vertolkt te zien en te horen door The Eagles Legacy.

The Eagles Legacy : Dé Nederlandse Eagles tributeband die het verhaal van the Eagles in een ruim 2 uur durend muziekspectakel bij het publiek brengt. Al sinds 2002 nemen de gelouterde muzikanten u mee in hun shows, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. In theaters, OpenLuchtTheaters (oa Valkenburg en Engbergen), op festivals (oa Blommenkinders en Dicky Woodstock), voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber. 

The Eagles Legacy
Contact

The Eagles Legacy

The Eagles Legacy agency Holland

t.a.v. Gerben Visser
info@eagleslegacy.nl
www.eagleslegacy.nl
M +31 (0) 6 4563 4159

The Eagles LegacyWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.