Naam aanbieder/vraagsteller
Thomas Streutgers
Naam voorstelling
Wicky Wacky Woo
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
van 1 tm 99
Duur
3
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

The Busquito’s spelen een aanstekelijke mix van virtuoze swingende muziek met wervelend, vrolijk entertainment!

 

The Busquito’s spelen jazzyinstrumentale en vocale met diepe  Louis Armstrong-rasp gezongen muziek, als de sfeer het toelaat mengen zij zich, draadloos in het publiek en brengen een muzikale serenade, laten het publiek een limbo- of stoelen- of line-dans doen of spelen een meezinger van hun aanstekelijk jazzy repertoire.

Entertainment voor de kleinsten (er zijn altijd Busquito-kleurplaten en kleine surprises in de grabbelton) en voor de alleroudsten ( “Foxy Foxtrot” of “Op Een Mooie Pinksterdag” staan evt. ook op t repertoire)

 

The Busquito’s bezetting:

Jelle Van Tongeren (winnaar van de “Golden Satchmo!” , Hot Club De Frank )- viool en Thomas Streutgers (Winnaar Big Boss Jazz Award!,Big Jay McNeely, JZZZZZP, Rude Rich & The Highnotes, The Soulsnatchers) – saxofoon. Twee geweldige instrumentalisten die ondanks hun jonge leeftijd al op podia en festivals in heel Europa en daarbuiten speelden. Om dit swingende kwartet compleet te maken werd gitarist Daniel Versteegh (John Lennon Look a Like) en contrabassist/zanger Ronald de Jong (genomineerd voor beste blues-bassist van NL, o.a. Big JayMcNeely, Arthur Ebeling, Shane Mac Gowan) gevraagd de gelederen te komen versterken.

 

The Busquito’s spelen een zeer gevarieerd repertoire. Van de ‘Roaring Twenties’ tot gistermiddag. Hot Club, Jazz, Country, Pop, Klassiek, alles komt voorbij.

Liedjes van Disney, Django Reinhardt, The Mills Brothers, Louis Prima, Sonny Rollins, and Irving Berlin, om er zomaar een paar te noemen. Ook leuke herkenbare  tunes als van: Benny Hill, The Love Boat, The Flintstones, Rawhide, The Nanny etc. etc. passeren de revue

 

The Busquito’s hadden al drie CD’s op hun palmarès! (1 studio CD, 1 Live-CD, 1 kerst-CD ). Half 2013 kwam CD nr. 4 uit met daarop een keur aan TV- en Film-tunes.

 

The Busquito’s hebben zelfs hun eigen “Rollator Winterbier 10 %” ism de haarlemse Jopen Brouwerij

 

The Busquito’s speelden reeds op festivals in Nederland, Belgie , Italie, Duitsland, Turkije en staan er 2013 en 2014 weer veel  internationale optredens gepland in o.a. Duitsland, Italie, Denemarken, UK en Ierland.

 

The Busquito’s wonnen in 2012 de Zilveren Pet (Leiden), in 2013 de 3e prijs op het Internationale Strassenmusikfestival, Ludwigsburg (D) en zijn verkozen tot beste Nederlandse straatact 2013 door radio2 Cappuccino (NCRV) !!!

 

The Busquito’s Video’s:

Live Video filmed at the opening of The Haarlem Jazzclub in Haarlem- Holland 2012

Live Video at the Strassenmusikfestival in Ludwigsburg-Germany 2011

Live video of The Busquito’s playing the street at The Oerol Festival 2013

 

The X-Mas-Busquito’s

Vanaf half November tot en met de kerstdagen hebben de Busquito’s ook hun eigen kerst programma, Busquito-style!

Wicky-Wacky-Tree – The X-Mas-Busquito’s at The Kölner Weihnachtsmarkt 2012

The X-Mas-Busquito’s – X-Mas-CD Highlights

 

Mp3’s:

I Wanna be Like You
Nagasaki

Star Wars Cantina
The Bare Nescessities

Thomas Streutgers
Contact

Thomas Streutgers

Lange Herenvest 122
2011 BX HAARLEM

Tel: +31 (0)23 5518230
Mob: +31 (0)6-29195078
www.dynamite-bookings.com
thomas@dynamite-bookings.com

Thomas StreutgersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.