Naam aanbieder/vraagsteller
Impresariaat Koperen Kees
Naam voorstelling
Back to Mono
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
€ 2.250
Doelgroep
30-80 jaar
Duur
90
Speelperiode
juli en september 2018
Omschrijving

The Bluebettes

Back to Mono
zang: Arlette Zwartjes en Geraldine Zwartjes | toetsen en zang: Esther Groenenberg | | basgitaar en zang: Chantal de Haan | drums en zang: Anna Hoekstra

‘Back to Mono´ is een schitterende en swingende trip down memory lane. De vijf muzikanten van The Bluebettes lieten zich bij hun keuze van pareltjes uit de jaren zestig slechts leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang. De dames stoften de platencollecties van hun ouders af voor deze sprankelende ode aan vrouwelijke helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James en mannelijke toppers als The Beatles en The Monkees. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren The Bluebettes u terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende gitaren.

www.thebluebettes.com

www.koperen-kees.com

Impresariaat Koperen Kees
Contact

Impresariaat Koperen Kees

Impresariaat Koperen Kees
Bob Wisselink
E info@koperen-kees.com
T 0487-507 399

Impresariaat Koperen Kees



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.