Terug naar marktplaats overzicht

TAKEacoustic – Pareltjes van de Nederpop

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
TAKEacoustic - Pareltjes van de Nederpop
Soort dienst / product
Muziek
Prijsindicatie
Partageverdeling 80/20 met afrekenprijs € 14,50
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

In ‘Pareltjes van de Nederpop’ word je door TAKEacoustic, onder bezielende aanvoering van Pieke meegenomen in een reis door de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek. Van De Dijk naar Ramses Shaffy, over Acda en de Munnik langs Guus Meeuwis en door naar Frank Boeijen, op Stef Bos aan en verder. Nummers die we allemaal kennen, maar dan in een verrassend passend eigen akoestisch jasje.

TAKEacoustic kan geboekt worden in diverse formaties; een TAKE2, TAKE3, TAKE4, TAKE5 en ga zo maar door! Wat de voorstelling ook nu al prima passend geschikt maakt voor zalen vanaf 30 personen.

https://youtu.be/EYnz0l4VLyE

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.