Naam aanbieder/vraagsteller
Productiehuis Lava
Naam voorstelling
Taart!
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
400
Doelgroep
4 t/m 9 jaar
Duur
30
Speelperiode
1 maart t/m 30 september 2016
Omschrijving

Taart! Is een vrolijke, interactieve vertelvoorstelling over een iets te dikke koningin, 7 heel bijzondere kinderen en een wel heel luchtige taart. De koningin is jarig, ze organiseert een prachtig feest. Maar wie zal uitnodigen? Prinsessen komen nooit, want de koningin is een beetje te dik en ze ruikt niet naar roosjes. Alleen de bakker komt met een cadeau, de luchtigste taart ter wereld. Op haar verjaardag opent de koningin de taartdoos en voor ze het weet vliegt de taart de deur uit. Ze grijpt nog net het felicitatielint en zweeft over de paleismuur, over steden en dorpen, bossen en meren. Overal komen landgenoten uit hun huis om de koningin uit te lachen. Niemand helpt, behalve zeven stoere, lieve kinderen met bijzondere talenten die nog nooit zijn uitgenodigd op een verjaardag. Dankzij hun hulp belandt de koningin terug in haar paleistuin, met de taart en tien nieuwe vrienden en viert ze het leukste feest. Bij de voorstelling is het eerste samen(voor)leesboek van Nederland verschenen. Na afloop van de voorstelling is het boek te koop.

Productiehuis Lava
Contact

Productiehuis Lava

Productiehuis Lava
Liesbeth Rood
E info@stichtinglava.nl
M 06-2946 5170

Productiehuis LavaWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.