Terug naar marktplaats overzicht

Sumayya sings Adéle

Naam aanbieder/vraagsteller
PYURE Jos van Rens
Naam voorstelling
Sumayya sings Adéle
Soort dienst / product
muzikaal theater
Prijsindicatie
€750,00
Doelgroep
muziekliefhebbers 20+
Duur
90 minuten
Speelperiode
2022 2023 2024
Omschrijving

De Oegandese zangeres Sumayya Sheeba debuteerde met haar programma “Sumayya sings Adele” in het Pesthuys Podium te Maastricht. De reacties waren unaniem lovend. Sumayya zingt de voor haar mooiste songs van Adéle in een mix met eigen composities.

Sumayya; ik vind heel veel muziek mooi, maar de stem van Adéle en haar songs raken mij emotioneel. Ik zou de songs geschreven willen hebben.

Er zijn veel zangeressen die songs van Adele zingen, er zijn er echter maar weinig die de lading en voicing ‘echt’ kunnen overbrengen. Sumayya kan en doet het!

Daarnaast speelt en zingt ze, begeleidt door gitarist & zanger Jos van Rens, eigen werk. Haar muzikale roots komen tot hun recht in deze mooie mix van sfeervolle muzikaliteit.

15 oktober 2022, aanvang 20:00u, entree €12,50 Wereldpaviljoen Steyl.

Kaartjes te reserveren via www.wereldpaviljoen.com

PYURE Jos van Rens
Contact

PYURE Jos van Rens

Jos van Rens

E josvanrens@me.com
M 0642410631Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.