Terug naar marktplaats overzicht

Stamppot, een sprookjesmix

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Van Santen
Naam voorstelling
Stamppot, een sprookjesmix
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 950,- excl. reiskosten en 9% btw
Doelgroep
familie, kinderen 4 t/m 10 jaar
Duur
60
Speelperiode
t/m december 2020
Omschrijving

“Stamppot, een sprookjesmix” is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op de bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater Van Santen.

Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending. Zo is de boze Stiefmoeder stik jaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelfs haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijf. Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze Wolf tegen die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze Stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker en dan ………

De kleurrijke minimusical speelt zich af in een surrealistisch decor. Prachtige kostuums, sfeervolle liedjes en muziek ondersteunen de voorstelling. Terugkomend thema in de minimusical is innerlijke en uiterlijke schoonheid. De voorstelling wordt gekenmerkt door interactie tussen de spelers en het publiek en kent veel komische momenten. De kinderen krijgen meerdere malen de kans om mee te spelen.

De minimusical kan bij mooi weer ook buiten worden gespeeld. Klik hier voor een video-impressie.

 

Theater Van Santen
Contact

Theater Van Santen

Stichting Theater Van Santen
G.B. de Vroomenstraat 2
2172 SN Sassenheim

John van Santen

info@theatervansanten.nl
M 06 - 2514 3323

Theater Van SantenWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.