Terug naar marktplaats overzicht

Speciale aanbiedingen vanaf 1 juli 2020

Naam aanbieder/vraagsteller
Totaal Theater
Prijsindicatie
2 voorstellingen per dag voor de prijs van 1
Duur
0
Omschrijving

Als het virus onder controle blijft, is het de bedoeling dat vanaf 1 juli 2020 in bioscopen, theaters en concertzalen 100 bezoekers per keer worden toegestaan. Musea, monumenten met een publieksfunctie en presentatie-instellingen mogen open als bezoekers kaartjes vooraf kopen, zodat er gestuurd kan worden op de 1,5 meter afstand. Totaal Theater biedt u de volgende mogelijkheid aan: 2 dezelfde voorstellingen van 45/50 minuten per dag tegen de prijs van 1 voorstelling. Elk openluchttheater zou dan 200 kaartjes per speeldag kunnen verkopen. De werkwijze is als volgt: Nadat de eerste voorstelling is gespeeld is er een pauze van maximaal 60 minuten waarna de tweede voorstelling kan worden gespeeld. In die tussentijd kan het ene publiek rustig het theater verlaten en kan het andere publiek binnenkomen. U kunt kiezen uit de voorstellingen van o.a. de volgende artiesten: Arno Huibers Theaterproducties, Cirque Frappé, Martin Forget, Theater zonder Blabla, Image Entertainment, Ruut van Hooft, De Muzikale Smid, Het Vermaak, Fratelli Fiasco en Luuk´s Poppentheater. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Totaal Theater
Contact

Totaal Theater

Theater- & Organisatiebureau TOTAAL THEATER Rompertcentrum 32 NL-5233 RE 's-Hertogenbosch Tel. +31 73 648 05 98 Mob: +31 622 544 708 Mail to: info@totaaltheater.com

Totaal TheaterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.