Terug naar marktplaats overzicht

Speciaal aanbod 2015

Naam aanbieder/vraagsteller
BeApple
Naam voorstelling
The Beatles met een twist
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
€ 750 excl. btw en reiskosten
Doelgroep
alle leeftijden
Duur
120
Speelperiode
2x 45 min.
Omschrijving

BeApple – Beatles met een twist

De mannen van BeApple mogen zich met recht rekenen tot de betere Beatles vertolkers van dit moment. Met een direct herkenbaar geluid, gedragen door aanstekelijke meerstemmige vocalen en een groot gevoel voor details, hebben ze al een groot publiek weten te vergaren.

Hun bijna toevallige ontmoeting in 2006 blijkt anno 2015 nog steeds een eindeloze bron van inspiratie te zijn. De uiteenlopende individuele muzikale achtergronden van de ‘Eindhoven Four’ spelen hierbij ongetwijfeld een belangrijke rol. Niet voor niets speelt BeApple de ‘Beatles with a twist’, geven ze een draai aan de muziek die steeds weer nieuwe luisterervaringen oplevert. Een bewuste keuze of het onvermijdelijke resultaat van de chemie tussen deze vier muzikanten? Wie zal het zeggen. In ieder geval bracht het BeApple al binnen twee jaar de prestigieuze ‘Beatles Unlimited Golden Apple Award 2008’ met hun versie van Fixing a Hole.

Dat deze groep niet de gebaande paden van het Beatles tribune circuit bewandelt, is wel duidelijk. De vele optredens die BeApple dit al heeft opgeleverd – de teller loopt inmiddels richting 100 – mag rustig beschouwd worden als een ‘unique selling point’. Met meerdere ‘gigs’ in Liverpool, Buenos Aires, en landen als Schotland, Frankrijk en Finland op hun naam klinkt dat zeker niet als een overstatement. Maar natuurlijk zijn ze vaker dichter bij huis te vinden.

Speciaal aanbod 2015

Aanbod €750 (excl. btw en reiskosten) per concert geldt op basis van een openluchttheatertoer van tenminste 5 optredens van elk 2x 45 min.

Het openluchttheater zorgt voor een passende PA installatie (technische rider van BeApple is beschikbaar). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij bemiddelen met het verhuurbedrijf van hun geluidstechnicus.

Data worden in overleg gekozen.

Het openluchttheater zorgt voor passende maaltijd en drinken.

 
BeApple
Contact

BeApple

Be Apple

Cees van Rooden

E info@beapple.nl

M 06 4048 7903

BeAppleWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.