Naam aanbieder/vraagsteller
Patchwork Theatre
Naam voorstelling
Shakespearience, alles, maar dan ook alles over de man, zijn tijd, zijn taal en zijn werk in een uur
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
€10,00 pp
Doelgroep
15+
Duur
60
Speelperiode
augustus
Omschrijving

Shakespearience is een energieke en aanstekelijke voorstelling die Shakespeare’s taal dichterbij brengt dan ooit. De acteurs laten in 1 uur zoveel mogelijk zien van Shakespeare’s oeuvre en brengen zijn taal tot leven met bijzondere inzichten, sappige feitjes en onverwachte wendingen.

NRC : “VROLIJKE MIX VAN HISTORISCHE WEETJES, TAALKUNDE EN TONEEL.”

MINDSHAKES: “EEN PERFECTE BALANS TUSSEN HET OVERBRENGEN VAN KENNIS, HET SPELEN VAN HET SPEL EN DE INTERACTIE MET HET PUBLIEK.”

Patchwork Theatre
Contact

Patchwork Theatre

E info@shakespearience.nl
M 0629465170Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.