Terug naar marktplaats overzicht

Sem van den Borne – Dichtbij

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
Sem van den Borne - Dichtbij
Soort dienst / product
Cabaret
Prijsindicatie
Partageverdeling 75/25 met afrekenprijs € 15,-
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

Cabaretier Sem van den Borne is een podiumdier pur sang. In 2013 en 2014 drong hij door tot de finales van het Parkstad Cabaret Festival en Cabaretteketet. Ook speelde hij de halve finale van het Utrechts Cabaret Festival.

In ‘Dichtbij’ geeft comedian Sem van den Borne een kijkje in zijn leven. Zijn struggles met het vaderschap als alleenstaand vader. Zijn scheiding en het vinden van een nieuwe liefde. Maar ook hoe alles in perspectief is komen te staan en hoe hij er nu voor kiest om veel meer uit het leven te halen. Persoonlijk en hilarisch, af en toe op het randje van rauw, maar van hem kun je het hebben.

Promo: https://youtu.be/K0OeLehvb6M

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.