Terug naar marktplaats overzicht

Roger Waters’ Amused to Death – Infloyd

Naam aanbieder/vraagsteller
TripleT Agency
Naam voorstelling
Roger Waters’ Amused to Death – Infloyd
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
muziekliefhebbers van Pink FLoyd
Duur
100
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Het is de natte droom van iedere Pink Floyd liefhebber: grootmeester Roger Waters himself live te ontmoeten! Infloyd (NL) verraste als eerste band ter wereld met een integrale uitvoering van het meesterwerk Amused to Death, een conceptalbum dat ex-voorman Roger Waters maakte na zijn breuk met Pink Floyd. Na deze wereldpremière volgde een clubtour die groots werd afgesloten in een uitverkocht AFAS Live.

Roger Waters zei in een interview met de BBC, Amused to Death en Dark Side of the Moon als zijn beste werk te beschouwen. Hij heeft Amused to Death nooit in zijn geheel live vertoond, wat de show van Infloyd uniek maakt en onmisbaar voor de ware muziekliefhebber.

Infloyd komt met de Amused to Death-show naar de theaters. Verwacht naast Amused to Death ook het beste uit het rijke oeuvre van Pink Floyd. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, maar live zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie, met onbeteugelde energie. Roger Waters himself heeft de band tijdens een ontmoeting zijn zege gegeven om met deze show te gaan toeren en zijn werk uit te voeren. Samen met de all-time favourites maakt dit de ultieme Pink Floyd avond compleet.

‘Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland!’ (poppodium Bibelot)

TripleT Agency
Contact

TripleT Agency

Postbus 101 ● 3700 AC ● Zeist

jeanpaul@tripletagency.nl

TripleT AgencyWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.