Terug naar marktplaats overzicht

Rikkie en Bruno en de plastic zee

Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Compagnie Alice
Naam voorstelling
Rikkie en Bruno en de plastic zee
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
500 - 700 euro
Doelgroep
kinderen en hun ouders vanaf 4 jaar
Duur
45 a 50 minuten plus inter-actieve dansactiviteit 10 minuten
Speelperiode
2023-2025
Omschrijving

Voorstelling met grote poppen en muziek, waarin Rikkie en Bruno op zoek gaan naar het gevaarlijke plastic-monster in de zee. 

Het verhaal:

Rikkie en Bruno gaan een dagje naar het strand. Daar ontmoeten ze de zeemeermin Mara. Samen met haar mogen ze het mooie onderwaterrijk Atlantis bezoeken. Rikkie en Bruno vinden het daar fantastisch, maar helaas wil een Plastic monster de zee boven Atlantis veranderen in een groot plastic eiland. Als dat lukt zal Atlantis verdwijnen. Rikkie en Bruno willen helpen om het plasticmonster te verjagen, maar dan moeten ze eerst naar De Oude Schelp. Samen met Alba de Albatros gaan ze op weg…

Beschrijving: Het publiek wordt meegevoerd in een spannend verhaal dat zich afspeelt in een sprookjesachtige onderwaterwereld.

Het thema: Op een luchtige en sprookjesachtige manier komt de vervuiling van de zee door plastic aan bod en wordt het thema toegankelijk gemaakt voor kinderen.

Bekijk de videoimpressie van deze voorstelling in onze theatertent via onderstaande link:

 

NB. De openluchttheatervoorstellingen worden vnl. met grote poppen gespeeld.

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Geluidstechniek: Uitvoering door Marc Spee of Luc Willekens. Wij nemen onze eigen geluidsinstallatie en zendmicrofoons mee als nodig.

Duur: 45  a 50 minuten plus activiteit na afloop 10 minuten.

Leeftijd: 4 +

Extra activiteit: Wij dansen na afloop met de kinderen uit het publiek de waterdierendans.

Prijzen:

tot 50 personen: 500 euro

tot 70 personen: 600 euro

van 70 tot 100 personen: 700 euro

meer dan 100 personen: in overleg

2 voorstellingen op een dag: 850 euro

Alle prijzen zijn excl. reiskosten 0,25 cent per kilometer vanaf Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Theater Compagnie Alice
Contact

Theater Compagnie Alice

Alice Ruijters, Theater Compagnie Alice

E info@theateralice.nl
M 0619173613Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.