Terug naar marktplaats overzicht

Rijdt de Fiepbus deze zomer naar u?

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
De Fiepbus (3-8 jr)
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€850,- uitkoop
Doelgroep
3-8 jaar
Duur
360
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Wegens succes rijdt de Fiepbus een jaar langer door het land! Het rijdend kunstwerk is een ware blikvanger in uw theater of op uw festival, met een programma op maat. Op de benedenverdieping kunnen de jongsten (3-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op de bovenverdieping kunnen kinderen en begeleiders spelletjes doen, knutselen of zelfs een ritje maken!

De Fiepbus is ontstaan ter gelegenheid van de 100e geboortedag van Fiep Westendorp. De 9 meter lange verbouwde en vrolijk bestickerde Engelse dubbeldekker biedt jong en oud de gelegenheid van Fieps illustraties te genieten. In het doolhof zitten spelletjes verstopt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar. De multifunctionele bovenverdieping van de bus is een knusse ruimte met loungebank en tafels, waar desgewenst voorleesmiddagen, kleine theatervoorstellingen, lezingen of workshops kunnen plaatsvinden. 

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.