Terug naar marktplaats overzicht

PYURE Never Give Up!

Naam aanbieder/vraagsteller
Jos van Rens
Naam voorstelling
PYURE Never Give Up!
Soort dienst / product
Muzikaal theater
Prijsindicatie
495
Doelgroep
Luisterpubliek
Duur
90 minuten exclusief pauze
Speelperiode
okt 2019 - voorjaar 2023
Omschrijving
PYURE Never Give Up!

De ‘Princes of Ugandan Music’ Sumayya Sheeba én de Limburgse troubadour Jos van Rens werken sinds november 2018 nauw samen waardoor hun muzikale theaterprogramma ‘Never Give Up!’ als vanzelfsprekend ontstond. Beiden geven, net zoals de meeste mensen overigens, nooit op. Daar heeft ‘PYURE’ muziek van gemaakt, en hoe! Kleur- en luisterrijke vertellingen, gedichten en muziek.

De oprechtheid waarmee Sumayya en Jos het programma ten gehore brengen maakt dat het publiek zeer aangenaam verrast wordt. En dat ook teruggeeft in mooie bewoordingen. Quote vanuit het publiek; jullie kruipen onder mijn huid!

Het decor is voorzien van beeldende kunst uit eigen hand.

PYURE brengt eigen composities beïnvloed door Ugandese en West Europees Limburgse roots met een eigen sound. Een hoogst unieke samenwerking, een programma met een kop en een staart dat je meeneemt en weer ‘thuis’ brengt.

De songs zijn in Studio Wild Verband opgenomen in samenwerking met producent en sessiemuzikant BJ Baartmans

Jos van Rens
Contact

Jos van Rens

Dorpstraat 9, 6099 BH, Beegden

Jos van Rens

E info@pyure.me
M 0642410631Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.