Naam aanbieder/vraagsteller
Jos van Rens
Naam voorstelling
PYURE Liefde
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
€495,00
Doelgroep
Luisterpubliek, volwassen in alle leeftijden
Duur
90
Speelperiode
Middag en of avond
Omschrijving

PYURE Liefde.
Kennen we in het Nederlands slechts één woord; liefde?! De ‘oude’ Grieken kenden zes verschillende woorden en betekenissen. Dat is een verrijking van liefde.
Jos van Rens ging schrijven, dat resulteerde in een liefdevol programma. Liefde kent vele gezichten. Laat u meevoeren in de verschillende liefdes, met gedichten, verhalende teksten en luisterrijke muziek. Eigen composities in een mix met Parels uit de popmuziek.

Jos van Rens – zang & gitaar
Gastmuzikanten per voorstelling
Marianne Hermans – regie

Jos van Rens
Contact

Jos van Rens

Jos van Rens
Dorpstraat 9
6099 BH Beegden
M 06 4241 0631
E info@pyure.me
W www.pyure.me

Jos van RensWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.