Terug naar marktplaats overzicht

Prachtig liedjesprogramma

Naam aanbieder/vraagsteller
Lichte Dichter
Naam voorstelling
De Zon Staat Aan
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
750 euro
Doelgroep
luisterpubliek
Duur
2
Speelperiode
Seizoen 2014/2015
Omschrijving

Met zijn vijfkoppige band brengt ‘Lichte Dichter’ Jesse van den Elsen een persoonlijk en intiem liedjesprogramma. Zangeres Jozan van Balkom weet met haar prachtige stem de gevoelige snaar te raken. De sound is melodieus en overwegend akoestisch. De songs hebben een sterk romantische invloed. Thema’s als ‘vrijheid, individualisme en vluchten uit de werkelijkheid’ worden in warmbloedige lyrics uitgewerkt, met verwijzingen naar de natuur en ontwikkelingen in de samenleving. Tussen de nummers door draagt Jesse enkele van zijn puntige, vaak humoristische gedichten voor. In 2008 verscheen het eerste album Kruisvaarder en in 2011 het tweede album Waterloper.

Ontroerende thema’s raken werkelijk het hart van velen in het publiek. ‘Versta je mij’, ‘Door de straten’ en het nummer ‘Lente’ zijn indrukwekkende composities die zo teder worden gebracht, dat de tranen in je ogen schieten. Jan Klupper, live-recensie Mpodia

Met ‘De Zon Staat Aan’ doet Lichte Dichter denken aan Boudewijn de Groot. Zowel tekstueel als muzikaal. En dat is meteen het leuke aan Lichte Dichter en Waterloper. De invloeden van genregenoten zijn herkenbaar, maar toch weet Lichte Dichter met een eigen gezicht zijn verhaal te vertellen. Waterloper, maar ook Kruisvaarder vormen dan ook een prima basis om op voort te bouwen. Ruud de Zwart, albumrecensie Podiuminfo

 

 

Lichte Dichter
Contact

Lichte Dichter

LD Producties

Jesse van den Elsen

info@lichtedichter.nl

06-53966587 

Lichte DichterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.