Terug naar marktplaats overzicht

Pluk van de Petteflet

Naam aanbieder/vraagsteller
Theatergroep De Gagelspollers
Naam voorstelling
Pluk van de Petteflet
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€ 795,- exclusief reiskosten
Doelgroep
Familievoorstelling vanaf 4 jaar
Duur
75
Speelperiode
Zaterdag 16 of zondag 17 juli 2016 nog beschikbaar. Tijden in overleg
Omschrijving

Pluk van de Petteflet, Aagje, de Stampertjes – wie kent ze niet?
Ruim veertig jaar geleden reed er een ventje met een rommelige bos haar in zijn kraanwagen de kinderliteratuur binnen om er nooit meer weg te gaan. Pluk is een van de beroemdste creaties van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. Beleef de avonturen van Pluk in het openluchttheater!

In deze vrolijke voorstelling vindt Pluk een huisje in de torenkamer van de Petteflet en maakt hij vrienden onder mensen en dieren. Op zijn eigen bescheiden manier redt Pluk meer dan eens de situatie. Pluk is dan wel geen Superman met ongekende krachten, maar het idee is, dat als je maar in jezelf gelooft, en als je er echt voor wilt knokken, dat je dan de grootste dingen kunt doen. In ‘Pluk van de Petteflet’ staan Pluk en zijn vrienden niet alleen klaar om de Torteltuin te redden, maar ook om een nieuwe generatie kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Pluk van de Petteflet, geschreven en geregisseerd door Leen van der Meiden.

Theatergroep De Gagelspollers
Contact

Theatergroep De Gagelspollers

Tamara Heetkamp, voorzitter info@degagelspollers.nl

Theatergroep De GagelspollersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.