Naam aanbieder/vraagsteller
Eric Borrias Verhalenverteller
Naam voorstelling
Pinokkio
Soort dienst / product
jeugdtheater/verteltheater
Prijsindicatie
€500 ex €60 reis en 9% BTW
Doelgroep
4+ , familie
Duur
45 minuten
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Hé, ho Pinokio, met je houten been.
Hé ho, Pinokkio, waar ga je nu weer heen?
Ik? zei Pinokio: Ik ga naar school.

Maar op dat moment  begon zijn neus te groeien, te groeien! Wel 20 centimeter lang!

Het bekende verhaal van een jongen van hout.
Maar dat net een beetje anders!
Geen fee, geen “echt jongetje” aan het eind.
Maar wat wel gebleven is, is de zoektocht van Pinokkio en Gepetto naar elkaar én twee vervelende dieren, die het Pinokkio knap lastig maken.

Nee, Pinokkio blijft van hout, want zoals Gepetto zegt: “Als je maar onthoudt dat ik van je houd, ook al ben je van hout.”
Een vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Eric Borrias Verhalenverteller
Contact

Eric Borrias Verhalenverteller

Eric Borrias

E info@verhalenverteller.nlWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.