Naam aanbieder/vraagsteller
van de Kerkhof
Naam voorstelling
Pega Loca - Wereldmuziek
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
350 euro
Doelgroep
Jongeren & Volwassenen
Duur
90
Speelperiode
Altijd beschikbaar voor een concert, voorprogramma of in combinatie met een ander evenement
PDF
Omschrijving

Het mooie nieuwe programma van Pega Loca: ’n Dipje Salsa, ’n Vleugje Jazz, ’n Teentje Rock, vermengd met ‘n verfrissend Iberisch Briesje.

Zo laat de muziek van Pega Loca zich het best omschrijven. Geïnspireerd door o.a. Zuid-Amerikaanse, Oriëntaalse en Spaanse invloeden speelt de band eigen akoestisch werk afgewisseld met composities van Vincente Amigo, eigentijdse flamenco gitarist Juanito Pascual en tango grootmeester Astor Piazolla.

Pega Loca Theater Oranjerie Roermond Pega Loca Theater Oranjerie Roermond
Pega Loca Theater Oranjerie Roermond

Pega Loca bestaat uit drie gelouterde Limburgse musici:
    •    Eric van de Kerkhof: akoestische gitaar en zang
    •    Erik Fleuren: (akoestische) basgitaar
    •    John Wassen: freestyle percussie, drums & cajón

Het unieke kunstzinnige geluid van Pega Loca is herkenbaar. Een optreden verrast, inspireert en ontroert. Het is een ervaring die blijft hangen!

van de Kerkhof
Contact

van de Kerkhof

Via de onderstaande gegevens zijn we te allen tijden bereikbaar

C Eric van de Kerkhof
W pegaloca.nl
E info@ericvandekerkhof.nl
M 06-5331 5877

 

van de KerkhofWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.