Terug naar marktplaats overzicht

Openluchttheatertour

Naam aanbieder/vraagsteller
TOOS! straatorkest
Naam voorstelling
Openluchttheatertour TOOS! straatorkest
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
nader overeen te komen
Doelgroep
alle leeftijden
Duur
90
Speelperiode
17 tot 24 augustus 2018
PDF
Omschrijving

Een bijzonder straatorkest in uw openluchttheater

Wat past er beter in een zomers openluchttheater dan een roemrucht straatorkest?
Straatorkest TOOS geeft concerten die graag de grens van muziektheater opzoeken. Een programma als een mozaïek, van pop tot klassiek, goed gearrangeerd en mooi uitgevoerd. Door een orkest dat speelt voor en met het publiek, en met een enthousiasme dat overspringt
. Dat is TOOS: zestien muzikanten die overal met plezier optreden, en elk publiek aan zich weten te binden. 
Deze zomer in uw openluchttheater?

Straatorkest TOOS speelt zijn zomertournee van 17 tot 24 augustus 2018 op de grens van Duitsland en Nederland. En voor deze jubileumeditie (alweer dertig zomers onderweg!) wil het orkest graag in een of meer openlucht- theaters in het oosten van ons land komen optreden. TOOS speelt namelijk het liefst op plekken waar muziek- liefhebbers toch al naartoe komen. Zo veel mogelijk mensen blij maken met bijzondere muziek, dat staat voorop. Daarom zegt het orkest graag tegen de exploitant van een mooi openluchttheater: De zakelijke kant, daar komen we wel uit!

Programmaduur 2 x 45 min. 
 

Van fllm tot opera, en tussen hiphop en jazz
Wat mogen uw bezoekers verwachten? Een sprankelend avondvullend programma van zeer uiteenlopende muziekstukken en verrassende wendingen. Film- en tv- thema’s, zoals van Hawaii 5-0 of Game of Thrones. Of er klinkt Italiaanse lmmuziek, of een Argentijnse tango. Een strak stukje hiphop of een swingend bigbandthema? Zou zomaar kunnen. Maar evengoed een aria uit de opera Turandot, want de muzikanten zingen ook. En even later  zoeken de blazers dekking tussen het publiek als er een achtervolgingsscène uit James Bond uit de hand loopt.

Veel muziek, lange ervaring
Het ensemble heeft de afgelopen jaren al meer dan 500 optredens verzorgd. Naast vele concerten die ze in Nederland gaven, toerden ze onder meer door Italië en Duitsland, tot zelfs in Istanbul. Het orkest bestaat uit 16 geschoolde muzikanten: saxen, trompetten, trombones, een bugel en een hoorn, tuba’s en slagwerk.

Kortom
Geïnteresseerd om TOOS te boeken in de week van 17 tot 24 augustus 2018? We spreken graag met u af!

TOOS! straatorkest
Contact

TOOS! straatorkest

straatorkest Toos

p/a Karine Bleeker
T 0251 251 917
M 06 8152 0331
E info@straatorkest.nl

TOOS! straatorkestWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.