Terug naar marktplaats overzicht

NASHVILLE NIGHT THEATER SHOW

Naam aanbieder/vraagsteller
DMP Productions
Naam voorstelling
Nashville Night
Soort dienst / product
muziek programma over nashville
Prijsindicatie
€1850
Doelgroep
Iedereen
Duur
2x50 min
Speelperiode
Heel Seizoen
Omschrijving

NASHVILLE NIGHT

The Greatest Country Stars

Nashville Night – Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory Country Music is toch wel een van de bekendste muziekstromingen uit de Amerikaanse staat Tennessee. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. In de voorstelling Nashville Night krijgt het publiek een avond lang alle hits, de grootste successen en mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western van zowel toen als nu te horen. Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory, ook wel ‘Little Dolly Parton’, brengen met hun live band in Nashville Night een aaneenschakeling van de mooiste songs en grootste successen uit de rijke historie van de country & western.

Jordyn Mallory is stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. Naast haar schittert Jennifer Ewbank, singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Deze veelzijdige artieste, die vaak te vinden is in de Benelux alsook Japan, schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo pop-country muziek.

Cast: Jennifer Ewbank, Jordyn Mallory en full band (+ 5) Leon Priest, Bas van Wetten, Xander Buvelot, Micky Fisser, Wim van de Vliert. muziek en teksten: diversen regie adviezen: Kees Meijer producent: D.M.P Productions De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek (Nashville ) begeeft.

Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, is hiervoor zelfs speciaal naar Nederland gekomen. Ook dit jaar liedjes uit de serie Nashville The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez. Jordyn Mallory uit NASHVILLE heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.

U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit ‘Dirt Road Anthem’.In deze nieuwe theater show is zij de Leading Lady Singer samen met Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert hij stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

ALGEMENE INFORMATIE Producent: D.M.P Productions Leon Priest

https://www.desperado-mp.nl/theatershows/nashville-night/

 

DMP Productions
Contact

DMP Productions

Johan Frisostraat 14

5161 HW

Sprang Capelle

Leon Priest

E leon.piano@home.nl
M 0622510598Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.