Terug naar marktplaats overzicht

Muzikale familievoorstelling Carnaval! (6+)

Naam aanbieder/vraagsteller
Ensemble Animoso
Naam voorstelling
Carnaval!
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 1800,-
Doelgroep
6+
Duur
35
Speelperiode
2018-2019
PDF
Omschrijving

CARNAVAL! is een muzikale familievoorstelling gebaseerd op het bekende muziekstuk ‘Carnaval des Animaux’ van Saint-Saëns. Dit werk bestaat uit 14 delen, waarin de componist verschillende soorten dieren uitbeeldt met zijn prachtige muziek. Het zijn voornamelijk de karakteristieke eigenschappen van de dieren die hij, een beetje spottend, maar soms ook zeer treffend weergeeft.
Saint-Saëns schreef het stuk voor een groot orkest, maar Animoso voert het uit in een speciaal voor kinderen bewerkte versie, met drie zangers en een pianoduo. Hierdoor kun je het grappige verhaal nog beter volgen, want zangers gebruiken een heleboel (Nederlandse) tekst en die heeft een orkest natuurlijk niet! Animoso bestaat uit de zangeressen Hadewijch Voorn, Klarijn Verkaart en Yvonne Kok en de pianisten Elsbet Remijn en Claudette Verhulst.

Ensemble Animoso
Contact

Ensemble Animoso

​Ensemble Animoso
E ensembleanimoso@gmail.com
M 06-2426 5643 (Klarijn Verkaart)

Ensemble AnimosoWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.