Naam aanbieder/vraagsteller
Marjolein Meijers
Naam voorstelling
MUZIEK!
Soort dienst / product
Overig
Prijsindicatie
€850- ex
Doelgroep
alle leeftijden, zeker ook ouderen!
Duur
90
Speelperiode
vanaf september 2016
Omschrijving

MUZIEK! Als je als muzikant al 40 jaar op de planken staat en van die 40 jaar al 30 jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat MUZIEK niet zomaar eigen liedjes zijn, maar ook een persoonlijk en muzikaal verhaal in mijn moedertaal.
Van Rotterdam naar Ierland, langs koppige cajuns en Amerikaanse old time naar oost Europees.
MUZIEK! is een WERELDBAND Marjolein Meijers, met multiinstrumentalisten Walter Kuipers en Onno Kuipers

Marjolein Meijers
Contact

Marjolein Meijers

E marjoleinmeijers@gmail.com
T 078-631 3442
M 06-4525 2304

Marjolein MeijersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.