Naam aanbieder/vraagsteller
Marjolein Meijers
Naam voorstelling
Oud en Nieuw
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
€750,-ex
Doelgroep
alle leeftijden
Duur
2
Speelperiode
2014-2016
Omschrijving

Muziek/ theater `Oud en Nieuw`

Sterke, ontroerende en humoristische verhalen met schitterende muziek/ Iers/ Cajun, eigen liedteksten en liedjes. Begeleiding door multi instrumentalisten Walter Kuipers en Onno Kuipers op oa. viool,accordeon, trekzak, bouzuki, zang 

Marjolein Meijers
Contact

Marjolein Meijers

marjoleinmeijers@gmail.com

078-6313442 

Marjolein MeijersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.