Terug naar marktplaats overzicht

Musical Summer Concert

Naam aanbieder/vraagsteller
Nathan Markuszower
Naam voorstelling
Musical Summer Concert
Soort dienst / product
Musical Concert
Prijsindicatie
In overleg
Doelgroep
Alle leeftijden
Duur
90 minuten
Speelperiode
Zomer 2022 (exacte data in overleg - juni/ juli/ augustus/ september)
Omschrijving

Na succesvolle edities in 2020 & 2021 wordt ook in 2022 het Musical Summer Concert wederom aangeboden aan de Nederlandse openluchttheaters. Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als Les Misérables en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma. De line up zal bestaan uit vijf solisten (allemaal professionals die allen al diverse musicalproducties op hun naam hebben staan) en een live band van drie muzikanten (piano, bas & percussie). Daarnaast zal er ook een groot live koor aanwezig zijn.

Voor een korte impressie van de voorstelling van afgelopen jaar, klik HIER!

 

 

 

Nathan Markuszower
Contact

Nathan Markuszower

E nathan.markuszower@gmail.com

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.