Terug naar marktplaats overzicht

Moeder Courage – Bertolt Brecht

Naam aanbieder/vraagsteller
Stichting Bluv
Naam voorstelling
Moeder Courage
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
1200
Doelgroep
Volwassenen
Duur
120
Speelperiode
Mei - Juni - Juli 2015
Omschrijving

In het kader van 70 jaar bevrijding, speelt Stichting Bluv een reprise van de voorstelling Moeder Courage van Bertolt Brecht.

In 2014 werd de muziektheater productie al elf keer door veertien spelers opgevoerd in verschillende openluchttheaters in Noord-Brabant. Dezelfde bezetting zal de productie in 2015 opnieuw op de planken brengen.

Moeder Courage speelt zich af tijdens de dertigjarige oorlog en behandelt de thematiek van mensen die zich in een oorlogssituatie staande proberen te houden. Goede bedoelingen verzanden, en keren zich uiteindelijk tegen de personages. Het tumult van de oorlog en de onderlinge banden van de personages lenen zich uitstekend voor fraaie, dramatische en ontroerende scènes en muzikale intermezzo’s.

Regie: Harold Schraven.

Stichting Bluv
Contact

Stichting Bluv

Productieleider Frank Schulpen

M 06-2114 2938

E f.schulpen@home.nl

Stichting BluvWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.