Naam aanbieder/vraagsteller
Yntze Heida
Naam voorstelling
Fleetwood Mac tribute
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
2000
Doelgroep
muziek/pop liefhebbers - Fleetwood Mac fans
Duur
90
Speelperiode
in overleg
Omschrijving

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. Wie kent ze niet, de tophits van o.a. ‘Rumours’? Zangeres Chaja van der Heide zet ze fantastisch neer met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Ook het fraaie ‘Songbird’, of ‘You Make Lovin’ Fun’ van Christine mc Vie en o.a. de monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’, ‘Don’ t Stop’ en ‘You Can Go Your Own Way’, passeren anderhalf uur lang de revue. Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’. De show kan ondersteund worden door een uitgekiend lichtplan, waarbij elk nummer binnen z’n eigen muzikale kleur visueel wordt versterkt. De uitstekende leadzangkwaliteiten van ieder voor zich garanderen daarbij een afwisselend en sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit! In een top bezetting met o.a. ex ‘Wild Romance’ drummer Gus Genser, en de o.a. vanuit het theater circuit bekende ‘Girls Wanna Have Fun’ bassiste Joyce Grimes, gitaarvirtuoos Dominik Sprenger, de klassiek opgeleide Louise vd Sande Bakhuyzen en frontvrouw Chaja van der Heide waant men zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van MIRAGE als nooit tevoren! zang/percussie – Chaja van der Heide zang/gitaar – Dominik Sprenger zang/bas – Joyce Grimes zang/toetsen – Louise van Sande Bakhuyzen drums/zang – Gus Genser

Yntze Heida
Contact

Yntze Heida

Yntze Heida BANDS & ACTS

Nassaulaan 33
9717 CG GRONINGEN

T +31 (0)50-313 2721

www.bands-and-acts.nl

 

 

Yntze HeidaWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.