Terug naar marktplaats overzicht

Micheline Van Hautem & plaatselijk orkest

Naam aanbieder/vraagsteller
Impresariaat Koperen Kees
Naam voorstelling
Brel & Brass
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
ntb
Doelgroep
25-80 jaar
Duur
100
Speelperiode
hele zomer 2018
Omschrijving

Micheline Van Hautem & plaatselijk orkest

Brel & Brass
zang: Micheline Van Hautem | bastrombone: Jos Jansen | m.m.v. een plaatselijk harmonie- en/of fanfareorkest

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ gaat ze de samenwerking aan met een plaatselijk harmonie- en/of fanfareorkest en bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma. In het tweede deel is het de beurt aan Van Hautem, die met het orkest de mooiste liedjes van de Belgische chansonnier ten gehore brengt. Ne Me Quitte Pas, Les Flamandes, Amsterdam, Bruxelles, Voir Un Ami Pleurer; u hoort ze allemaal in speciaal voor Brel &Brass geschreven arrangementen!

www.michelinemusic.com

Impresariaat Koperen Kees
Contact

Impresariaat Koperen Kees

Impresariaat Koperen Kees
Bob Wisselink
E info@koperen-kees.com
T 0487-507 399

Impresariaat Koperen KeesWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.