Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
De Gruffalo (3+) & Over een kleine mol (2+)
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
vanaf € 950,- garantie excl. 10% AR
Doelgroep
3+
Duur
45
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap dat met haar fyskieke slapstickvoorstellingen zowel kinderen als hun ouders weet te boeien. Met De Gruffalo en Over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft veroveren ze momenteel Nederland en België. De groep neemt zelf een balletvloer en bankjes mee, dus beide voorstellingen zijn zeer flexibel inzetbaar.

Let op: deze voorstellingen spelen in de zomer alleen voor een langere periode op één locatie. Minstens 1 week. Prijsindicatie is per dag en gebaseerd op 1 voorstelling per dag.

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.